Hírek

Cardo mintaboltok ideiglenesen zárva tartanak

Tisztelt Vásárlóink! Kérjük olvassák el mellékelt tájékoztatónkat a Cardo mintaboltok és gyárunk ideiglenes zárva tartásáról.   Tovább »

Tippek, hogy kényelmesebb legyen az otthon eltöltött idő

Tippek, hogy kényelmesebb legyen az otthon eltöltött idő. 2020 az Alvás Éve! Tudták ezt Önök? A magyarországi alvás-egészségügy nemzetközileg is elismert szakemberei és a munkájuk összefogására alakult szakmai-társadalmi szervezet, a Magyar Alvás Szövetség erősíteni kívánják a globális trendet.   Tovább »

Új nyitva tartási rend!

Tisztelt Vásárlóink! Kérjük olvassák el mellékelt tájékoztatókat üzleteink új működési rendjéről! Üzleteink elérhetőségeit itt találja! Köszönjük megértésüket! Üdvözlettel, Cardo Kft.   Tovább »

2020 az alvás éve

2020 az alvás éve Magyarországon! A Cardo, az alvás szakértője lett a Magyar Alvás Szövetség ehhez kapcsolódó rendezvénysorozatának Kiemelt Szakmai Partnere!   Tovább »

Új Cardo reklámfilm!

Doktor bácsi, görbe hátú emberek az irodában, matracokból gerincoszlop - mind mind Cardo reklámfilmekben szereplő népszerű figurák, képek. Nemrégiben viszont újabb, a Cardo márkát erősítő reklámspotokkal jelentkeztünk!   Tovább »

Az Aquaclean szövet tisztítása

Az Aquaclean technológia segítségével a különféle foltok (zsír, sár, csokoládé, krém, stb.) egy kis vízzel eltávolíthatóak. Az alábbi videó szemlélteti, hogyan...   Tovább »

Alvás Világnapja cikk

Már az alig egy héten át tartó alvásproblémáknak is lehetnek kellemetlen tünetei, de hosszú távon súlyos egészségügyi problémákhoz is vezethet a kialvatlanság. Az Alvás Világnapján több szó esik a témáról és megelőzésről. Az országosan ismert és népszerű Cardo is ennek megelőzésére buzdít legfrissebb akciójában.   Tovább »

Újabb Cardo reklámfilm augusztusban.

Ismerkedjen meg reklámfilmünkben az új, designer matrackollekcióval! 2018 augusztusában akár ajándék ágytesttel is megvásárolhatja őket. További részletek itt!   Tovább »

Értékesítési tanácsadót keresünk a Cardo győri üzletébe!

A Cardo kft. Magyarország egyik vezető bútoripari cége, mely piacvezető pozícióval rendelkezik a felsőkategóriás ágyak és ágykanapék gyártása és forgalmazása terén. Most országos mintabolthálózatunk győri üzletébe keresünk értékesítési tanácsadó munkatársat.   Tovább »

Értékesítési tanácsadót keresünk!

Eleged van a sok stresszből, utazgatásból? Váltani szeretnél, mert nyugodtabb, de mégis önálló, érdekes munkára vágysz? Magyarország egyik legpatinásabb, vezető bútoripari cége, a CARDO lakberendezési szaküzletébe keres munkatársat Győrben.   Tovább »

Értékesítőt keresünk!

Dolgoztál már üzletben, de exkluzívabb környezetet vagy jobb fizetést szeretnél? Miért ne lehetne mindkettőt? Csatlakozz a Cardo-hoz! Magyarország legpatinásabb, vezető bútoripari cége most győri üzletébe keres értékesítő munkatársat.   Tovább »

Részmunkaidős értékesítési munkatársakat keresünk!

Szeretnél exkluzív, nyugodt környezetben dolgozni és közben jól is keresni? Szereted az önállóságot? Ha békében hagynak dolgozni, és nincsenek elviselhetetlen főnökök? Igényes vagy magadra és a környezetedre? Akkor Te vagy a mi emberünk, és mi vagyunk a Te céged! A Cardo Magyarország legpatinásabb, vezető bútoripari cége, most az ország egyik legexkluzívabb lakberendezési üzletébe keres részmunkaidős értékesítő munkatársakat.   Tovább »

Ipari varrásban jártas munkaerőt keresünk

Ipari varrásban, matracvarrásban jártas férfi munkaerőt keres a Cardo Kft.   Tovább »

Asztalost, asztalosipari betanított munkást és betanított munkást keresünk!

Asztalost, asztalosipari betanított munkást, betanított munkást keresünk a Cardo Kft. győri gyárába!   Tovább »

Garanciális munkatársat keresünk azonnali kezdéssel!

A Cardo Kft. garanciális munkák elvégzésére keres munkatársat.   Tovább »

Újabb matracok kaptak gyógyászati segédeszköz minősítést

A Silver, Gold, Cloud Air, Century kategóriából újabb Cardo matracok kaptak gyógyászati segédeszköz minősítést szortimentünkben   Tovább »

Értékesítőt keresünk Budaörsre!

Értékesítő munkatársat keresünk a Cardo budaörsi mintaboltjába!   Tovább »

A Cardo beköltözött a Lurdy házba egy napra...

A Cardo beköltözött egy rövid időre a Lurdy házba, hogy kipróbálja, mi történik akkor, ha...   Tovább »

Megnyílt az új Cardo alvásstúdió és bútorszalon a debreceni Park Centerben!

Világszínvonalú matracok, ágyak, kanapék, ülőgarnitúrák exkluzív környezetben!Egyedi kedvezmények, különleges nyitási akciók–csak június 15-ig!   Tovább »

A Cardo a 100 évesek klubjában!

A vállalkozások közül kevesen büszkélkednek a kerek 100 éves korral, hazánkban pedig kifejezetten csekély azoknak a száma, akiknek sikerült túlélni a történelem hullámzásait. A Cardo a kevesek egyikeként 2016-ban ünnepelte jubileumát, egyedül a hazai bútoriparban, ennek kapcsán érdemes szemezgetni a lenti újságcikkek között!   Tovább »

Ha január, akkor Cardo Oscar a kikának!

Az idei év ismét egy hangulatos összejövetellel kezdődött a kika budapesti tanácsadóinak: január 8-án a Cardo invitálására az Oktogon bisztróban találkoztunk a nappali- és hálószoba osztályok dolgozóival.   Tovább »

Októberi TV-reklámfilmünk

Októberben újabb TV-kampányt indított a Cardo...   Tovább »

2016 augusztusi tv kampányfilm

Augusztusban a legtöbb Cardo matrachoz az ágyat ajándékba adjuk! Ezzel a promóciós filmmel népszerűsítjük közkedvelt akciónkat.   Tovább »

Film a 100 éves Cardo gyárról

A Cardo gyár 100 éves! 2016-ban ünnepeljük a Cardo gyár megalapításának 100 esztendős évfordulóját, ez alkalomból ...   Tovább »

Cardo szakértői cikk a januári Lakáskultúrában a matracokról

Hogyan válasszunk matracot? Mit kell tudni a rugózásról? Milyen a kemény, félkemény vagy a több zónás matrac? Ezekre a kérdésekre találják meg a választ az olvasók a Lakáskultúra januári számában.   Tovább »

Már a Cardo kanapék és ágyak is elszámolhatók az egészségpénztárakban!

Számos Cardo matrac mellett immár a Cardo kanapék és a Young Cardo ágyak nagy része is elszámolható az egészségpénztárakban, hiszen nemrégiben ápolási technikai eszköz minősítést szerzett a Cardo Kft...   Tovább »

Cardo termékbemutató 2015

Idén május végén a Cardo ismét elhívta partnereit győri gyárába...   Tovább »

Óriási tavaszi kiárusítás

Óriási tavaszi kiárusítás a Cardónál! Ágyak, matracok, kanapék óriási kedvezményes kiárusítása Győrben!   Tovább »

Glamour-napok a Cardónál!

Az április 9-11 között megrendezésre kerülő Glamour napokhoz a Cardo is csatlakozott idén! Ebben a három napban ÁFA-kedvezményt nyújtunk minden Cardo Silver típusú matracra!   Tovább »

2 híresség a szegedi Cardo Alvásstúdióban Nőnapon

Március 8-án Szegeden a Napfény Parkban lévő Cardo Alvásstúdióba ellátogatott két híresség - Nőnap alkalmából.   Tovább »

Nem mindegy, hol a kispárnánk éjszaka

Azt gondolta, hogy mindegy, hova teszi a kispárnáját az éjszaka folyamán?   Tovább »

Újabb Cardo matracok kaptak gyógyászati segédeszköz minősítést

Örömmel tájékoztatjuk a vásárlókat, hogy termékeink kiváló minőségének elismeréséül újabb típusú Cardo matracok kaptak 'Gyógyászati segédeszköz’ minősítést…   Tovább »

Igazán jó meglepetést szeretne szerezni valakinek karácsonyra?

Igazán jó meglepetést szeretne szerezni valakinek karácsonyra?   Tovább »

Új Cardo reklámfilm

Szeptemberben újra Cardo reklámfilmet láthattunk a televízióban!   Tovább »

A magzati alvás póz a kedvenc

Egy brit felmérésben kétezer embert kérdeztek ki alvási szokásaikról, miközben személyiségtesztet töltettek ki velük...   Tovább »

Mi a kapcsolat a kevés alvás és Margaret Thatcher között?

Mi a kapcsolat a kevés alvás és Margaret Thatcher között? Olvassa el a cikket és rá fog jönni!   Tovább »

Új fa ágy típusokkal gazdagodott a Cardo kínálata!

Örömmel jelentjük be, hogy a nagyközönség számára is elérhetőek már az új fa ágyaink. 5 típust fejlesztettünk ki, melyek legfőképpen külső kialakításukban, formavilágukban különböznek a különféle vásárlói igények kiszolgálására.   Tovább »

Kisorsoltuk a Nagy Alvásteszt nyerteseit

Aki követte facebook oldalunkat, vagy honlapunkat, jól tudja, hogy áprilisban megkérdeztük a lakosságot az alvási szokásaikról, matracokról, fekhelyekről. Ez volt a Nagy Alvásteszt. Ennek érdekes eredményei itt láthatóak!   Tovább »

Hivatalos Cardo logo

Tisztelt Partnerünk, csatolva találja a hivatalosan használt Cardo logót, kétféle, letölthető változatban. Minden olyan ...   Tovább »

Ismét megrendeztük a Cardo termékbemutatót a gyárban

Egy évvel a tavalyi sikeres partnertalálkozó után a Cardo idén is meghívta partnereit a győri gyárba, hogy bemutathassa nekik a 2014-es év termékújdonságait, egyúttal ápolja a személyes kapcsolatokat, illetve megvitassa a partnerek részéről év közben felmerült kérdéseket.   Tovább »

Ön tudja irányítani az álmait?

Német kutatók rájöttek, hogyan lehet előidézni a tudatos álmokat!   Tovább »

Nem alszunk eleget, csak néha a munkahelyen - lezárult a Cardo Nagy alváskutatása

Nem alszunk eleget, de sokunk aludt már el a munkahelyen vagy iskolában. Leggyakoribb rémálmunk a zuhanás és többen szeretnek együtt aludni valakivel, mint egyedül, mégis szex közben is elaludt már a megkérdezett magyarok 13%-a. A Cardo Nagy alváskutatása 1000 fő alvási, pihenési szokásait vizsgálta, az eredményeket szakértők kommentálták.   Tovább »

NAGY ALVÁSTESZT

Jó alvónak tartja magát? Esetleg rémálmok gyötrik? Elalszik néha szex közben? Ezekre a kérdésekre szeretnénk választ kapni a kérdőív kitöltésével...   Tovább »

Vacsora a pécsi kika áruház dolgozóival

Március 21-én a Cardo vendégül látta a pécsi kika áruház matrac- és nappali osztályának dolgozóit is...   Tovább »

Komoly problémákat okozhat a kevés alvás

Kutatók megállapították, hogy a kevés alvás következtében fellépő alváshiány szörnyen káros az agyunk számára.   Tovább »

Cardo Oscar-díj a kikának

A Cardo januárban ismét vendégül látta a budapesti kika áruházak nappali- és hálószoba osztályainak dolgozóit egy jó hangulatú vacsorán a Rákóczi Grillben - immár harmadik alkalommal.   Tovább »

Március 14: az ALVÁS VILÁGNAPJA!

Ma van az alvás világnapja. Az alvás egy olyan állapot, mikor testünk-lelkünk nyugovóra tér, átadja magát a regenerálódásnak.   Tovább »

Így áll a Cardo standja a márciusi SIRHA szakkiállításon

Amint azt korábban már a honlapon jeleztük, részt vettünk a budapesti SIRHA nemzetközi szakkiállításon a héten. A vendéglátóiparhoz szorosan kötődő számos cég képviseltette magát az eseményen.   Tovább »

Vásároljon a Napfény Parkban, és szórakozzon a Dóm téren!

Vásároljon a szegedi Napfény Parkban a matricával megjelölt üzletekben 5000Ft felett, és nyerje meg a 10db páros belépő egyikét a szegedi Szabadtéri Játékok egyik előadására!   Tovább »

A Cardo részt vesz a SIRHA nemzetközi szakkiállításon március 10-12 között!

Az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar szakkiállításán a beszállítóknak és a forgalmazóknak teremtenek szakmai fórumot a szervezők.   Tovább »

Bezárt a Cardo mintabolt a Hajógyári-szigeten

Több, mint 20 éves működés után bezárt a Cardo Hajógyári-szigeten lévő mintaboltja.   Tovább »

Gyógyászati segédeszköz minősítést kaptak a Cardo matracai

A Cardo Bútor és Matracgyártó Kft. számos terméke megkapta a gyógyászati segédeszköz minősítést a GYEMSZI hivatalos ...   Tovább »

VÉGKIÁRUSÍTÁS!Mintadarabok kiárusítása óriási kedvezményekkel a Hajógyári-szigeten!!

Ágyak, matracok, éjjelik kiárusítása 50-70%-os kedvezménnyel...   Tovább »

Cardo a Facebookon

Az alvás szakértőjeként ezentúl a Facebook-on is megosztjuk gondolatainkat...   Tovább »

Újabb egészségpénztárak, ahol elszámolhatóak a Cardo matracok!

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy 9 új egészségpénztárral kötöttünk szerződést...   Tovább »

Cardo matracok elszámolhatóak az egészségpénztáraknál!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy termékeink kiváló minőségének elismeréseként matracaink megkapták a ’Gyógyászati segédeszköz’ minősítést...   Tovább »

Cardo reklámfilmek a youtube-on!

Cardo reklámfilmek a youtube-on!   Tovább »

Bezárt a Bajcsy-Zsilinkszy úti Cardo Mintabolt

Üzletbezárás miatt a budapesti, Bajcsy-Zsilinkszky úti Cardo Mintabolt nem üzemel. Az Önhöz legközelebbi,  Budapesten elérhető Cardo ...   Tovább »

VÉGKIÁRUSÍTÁS a Bajcsy-Zsilinszky úti Cardo mintaboltban!!

Ágyak, kanapék, matracok, kiegészítők kiárusítása üzlet bezárás miatt a budapesti Bajcsy-Zsilinszky úti Cardo mintaboltban!   Tovább »

Vásároljon, és nyerjen jegyeket a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira!

Vásároljon a szegedi Napfény Parkban és szórakozzon a Dóm téren! Vásároljon legalább 5000 Ft értékben ...   Tovább »

Risztov és Kozák is aranyérmes!

Risztov és Kozák is aranyérmes! Tegnap ismét ragyogó napja volt a magyar különítménynek az Olimpián: Risztov Éva 10 ...   Tovább »

Újabb 2 arany: kajak-kenuban is csúcson a magyarok!

Újabb 2 arany: kajak-kenuban is csúcson a magyarok! Újabb aranyakkal gazdagodott a magyar csapat az ötkarikás játékokon: a Dombi Rudolf, ...   Tovább »

Nagyon szép ezüst birkózásban!

Nagyon szép ezüst birkózásban! Lőrincz Tamás az újabb magyar érmes: tegnap este a kötöttfogású birkózók 66 ...   Tovább »

Aranyak hétvégéje!

Aranyak hétvégéje! Fantasztikus hétvégét szereztek nekünk a mieink a londoni ötkarikás játékokon: Berki Krisztián ...   Tovább »

Cseh Laci bronzérmes lett!

Cseh Laci bronzérmes lett! Cseh László harmadik lett csütörtökön este a férfi 200 méteres vegyes úszás döntőjében ...   Tovább »

GRATULÁLUNK, DANI! Megvan a második magyar olimpiai aranyérem!

GRATULÁLUNK, DANI! Megvan a második magyar olimpiai aranyérem! Gyurta Dani tegnap este fantasztikus világcsúccsal olimpiai bajnok lett férfi 200 ...   Tovább »

ÓRIÁSI HÉTVÉGI KÉSZLETSÖPRŐ AKCIÓ A GYŐRI CARDO OUTLETBEN ISMÉT!

JÚN.22-24 KÖZÖTT ÓRIÁSI HÉTVÉGI KÉSZLETSÖPRŐ AKCIÓ A GYŐRI CARDO OUTLETBEN!   Tovább »

Cardo-NETFuture Kft. együttműködés: a matracok biotisztításáért

Cardo-NETFuture Kft. együttműködés: a matracok biotisztításáért   A NETFuture Kft. vegyszermentes biotakarító ...   Tovább »

Cardo-Gulliver aszfaltrajzverseny Budaörsön!

Cardo-Gulliver aszfaltrajzverseny Budaörsön május 26-án! Gyereknap alkalmából nagyszabású rendezvény lesz a budaörsi Alfa ...   Tovább »

ÓRIÁSI HÉTVÉGI KÉSZLETSÖPRŐ AKCIÓ A GYŐRI CARDO OUTLETBEN ISMÉT!

ÓRIÁSI HÉTVÉGI KÉSZLETSÖPRŐ AKCIÓ A GYŐRI CARDO OUTLETBEN ISMÉT! A nagy érdeklődésre való tekintettel ...   Tovább »

VÉGKIÁRUSÍTÁS a pécsi Cardo mintaboltban!

VÉGKIÁRUSÍTÁS a pécsi Cardo mintaboltban május 31-ig! Ágyak, kanapék, matracok, kiegészítők kiárusítása üzlet bezárás miatt a pécsi Cardo mintaboltban!   Tovább »

Óriási hétvégi készletsöprés a győri Cardo OUTLETBEN!

ÓRIÁSI HÉTVÉGI KÉSZLETSÖPRŐ AKCIÓ A GYŐRI CARDO OUTLETBEN! 2012 március 23-25 között a győri Cardo mintabolt ...   Tovább »

Cardo matracok a Lakáskultúra Élőben kiállításon márciusban is!

2011 után március 9-11 között ismét találkozhatunk Cardo matracokkal a Lakáskultúra élőben ezévi kiállításán.   Tovább »

Világszínvonalú Cardo alvásstúdió nyílt Budaörsön!

Világszínvonalú Cardo alvásstúdió nyílt Budaörsön!! December 3-án megnyitottuk tizedik mintaboltunkat, ezúttal ...   Tovább »

Immár hétszeres Superbrands győztes a Cardo!

Hétszeres Superbrands győztes a Cardo Kft! A Cardo Kft nagyon büszke az immár hetedik alkalommal elnyert Superbrands címre. A Superbrands díj, melyet ...   Tovább »

Ismét golfpályán a Cardo!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2011.október 8-án, a Cardo standon, a Budapest Highland Golf Clubban, a Highland Társasági Versenysorozat egyik ...   Tovább »

Golfpályán is Cardo!

2011. SZEPTEMBER 27. INGYENES NYÍLT NYUGDÍJAS GOLF NAP A 2010-ES ÉV GOLFKLUBJÁBAN, A BUDAPEST HIGHLAND GOLF CLUB & ACADEMY-N   Tovább »

Tisztelt Partnerünk!

A koronavírus járvány okán kialakult közegészségügyi helyzet miatt 2020. március 28-tól további értesítésig a CARDO mintaboltok zárva tartanak.

Egyúttal tájékoztatjuk Önöket, hogy ezen idő alatt a gyártás is szünetel. A mintaboltok telefonon, emailben ügyeleti szinten továbbra is elérhetőek. A gyár és az üzletek újranyitásáról az aktuális közegészségügyi helyzet illetve a hatósági rendelkezések figyelembe vételével döntünk.

További információk itt!