Üzletkereső

Kattintson és válassza ki az Önhöz legközelebbi Cardo Partnerét!


Termékeink

Fontos Önnek gerince egészsége? A Cardo matracok minden eddiginél egészségesebb alvás és frissebb ébredés élményét nyújtják.MATRAC AKCIÓ!
Nappali ülőgarnitúrák: új termékkategória a Cardo kínálatában! Állítható nappali pihenőrendszerek! Élje át sokkal intenzívebben az élményt, mint valaha!
A hálószoba harmóniája a tökéletes kikapcsolódás alapfeltétele. Győződjön meg Ön is, milyen egy igazán jó minőségű fa illetve szövetes Cardo ágyon nyugovóra térni.
A gerincet optimálisan alátámasztó Cardo Egészség Centerrel kényelmes és egészséges pihenést biztosítanak a Young Cardo ágyak.
Élvezze a pihenést vagy egy jóízű beszélgetést barátaival a minőségi alapanyagokból készült, állandó fekhelyként is használható kanapékon.
Ismerkedjen meg a különleges kényelmet kínáló, az egyéni ízlésre szabott Cardo TV-fotelekkel.
A kellemes alvási környezethez nélkülözhetetlen kellék a párna, a gyógypárna, a matracvédő huzat, vagy akár az éjjeliszekrény is. A Cardo különböző kiegészítő megoldásokat kínál hálószobánk komfortosabbá tételéhez.

Tisztelt Partnerünk!

A koronavírus járvány okán kialakult közegészségügyi helyzet miatt 2020. március 28-tól további értesítésig a CARDO mintaboltok zárva tartanak.

Egyúttal tájékoztatjuk Önöket, hogy ezen idő alatt a gyártás is szünetel. A mintaboltok telefonon, emailben ügyeleti szinten továbbra is elérhetőek. A gyár és az üzletek újranyitásáról az aktuális közegészségügyi helyzet illetve a hatósági rendelkezések figyelembe vételével döntünk.

További információk itt!