Üzletkereső

Kattintson és válassza ki az Önhöz legközelebbi Cardo Partnerét!


CARDO MATRAC VÁLASZTÉK

A Century by Cardo matrac család: azoknak, akiknek fontos az eddig soha nem tapasztalt puhaság, kényelem és luxus érzése, mely csúcsminőségi anyagok használatával.
Az iSPACE matrac a NASA laboratóriumában az amerikai űrhajósoknak kifejlesztett technológiák és anyagok egyedülálló ötvözetével nyújt Önnek tökéletes pihenést!
Cardo Masterpiece. A tökéletes pihenés világa, a kézi készítésű, luxuskategóriás matrac, ami csak a Cardo mintaboltokban és márkaboltban elérhető.
A csúcsminőségű, 7 zónás zsákrugós-rendszer: az összes Cardo matrac fő jellemzője a Premium termékcsaládban. A legmagasabb igényeknek.
A Cardo Sport termékcsalád tagjait azoknak az embereknek terveztük, akik számára fontos a rendszeres sport, a megfelelő táplálkozás és a pihentető alvás.
A Gold termékcsalád tagjait magas szintű kényelmi igényekre terveztük. Az 5 zónás zsákrugós-rendszerrel nagyon pontos alátámasztást biztosít a matrac mindenkinek.
A matrac alapja, a Cardo Egészség Center és a rendkívül masszív, Cardo Tech 1600 rugózat biztosítja a gerinc optimális alátámasztását ennél a matrac családnál.
Az Cardo Bronze matrac az alapvető kényelmi igények magas szintű kielégítésére készült. Az egyes matracok a Cardo Egészség Centert is tartalmazzák!
Élje át a Cardo rugó nélküli, minőségi hideghab és természetes alapanyagok felhasználásával készült matracok kínálta különleges kényelmet.
A Prima by Cardo matracokat azoknak terveztük, akiknek fontos saját és családjuk egészsége, hiszen megbízható és egészséges pihenést nyújtanak.

Tisztelt Partnerünk!

A koronavírus járvány okán kialakult közegészségügyi helyzet miatt 2020. március 28-tól további értesítésig a CARDO mintaboltok zárva tartanak.

Egyúttal tájékoztatjuk Önöket, hogy ezen idő alatt a gyártás is szünetel. A mintaboltok telefonon, emailben ügyeleti szinten továbbra is elérhetőek. A gyár és az üzletek újranyitásáról az aktuális közegészségügyi helyzet illetve a hatósági rendelkezések figyelembe vételével döntünk.

További információk itt!