Hírek

Cardo Oscar-díj a kikának

oscar cup trophy gold

A Cardo januárban ismét vendégül látta a budapesti kika áruházak nappali- és hálószoba osztályainak dolgozóit egy jó hangulatú vacsorán a Rákóczi Grillben – immár harmadik alkalommal.

A vacsora alkalmával egy-egy ‘Cardo Oscar’ szobrocskával díjaztuk azokat a legjobban teljesítő áruházakat, akik a különböző Cardo termékek: matracok, kanapék, ágyak értékesítésében a legkiemelkedőbben teljesítettek 2013-ban.

A legtöbb Cardo kanapét a Lehel úton értékesítették, Koborzán Róbert vette át a kitüntetést. A legtöbb Cardo matracot szintén a Lehel úton adták el, itt Tarjányi Dezső kapta meg a díjat az osztálya nevében. A legtöbb Cardo forgalmat pedig a budaörsi kika áruház érte el 2013-ban. Szalmás Norbert kapta meg az érte járó ‘Cardo Oscar-díjat’. A legnagyobb %-os növekedést önmagához képest pedig a soroksori kika produkálta, Tóth Ábel osztályvezető vette át az elismerést.

Ezúton mondunk köszönetet az eddigi eredményekért, és sok sikert kívánunk az összes kika áruháznak az idei tervek teljesítésére!

Share this post on Google+