Tudta, hogy 2020 az alvás éve Magyarországon? A Cardo, az alvás szakértője a Magyar Alvás Szövetség* ehhez kapcsolódó, március 12-i eseményének, illetve a 2020-as Alvás Éve Kiemelt Szakmai Partnere. A globális kampányban résztvevők közös üzenete: „Better Sleep, Better Life, Better Planet – Jobb alvás, jobb élet, jobb világ.”

Noha számos trendi, alvást segítő gyógyhatású készítmény létezik már, de ne feledjük: az egészséges és pihentető alvás alapja egy jó matrac, amely biztosítja gerincünk tökéletes alátámasztását. A Cardo nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is a fenti mottó szellemében dolgozik. Legújabb technológiák, korszerű anyagok és világszínvonalú termékválaszték egyedülálló kombinációját nyújtja, és ezzel támogatja az egészséges alvást. A program keretében most számos terméket akár ÁFA-kedvezménnyel vásárolhat meg a Cardo "Hello tavasz, viszlát ÁFA" akciója keretein belül!

Keresse akciós termékeinket: https://cardo.hu/termekeink

Üzleteink: https://cardo.hu/uzletek

*A World Association of Sleep Medicine/ World Sleep Society magyarországi partnerszervezete.

Tisztelt Partnerünk!

A koronavírus járvány okán kialakult közegészségügyi helyzet miatt 2020. március 28-tól további értesítésig a CARDO mintaboltok zárva tartanak.

Telefonos Ügyfélszolgálat!
Megrendeléseiket, kérdéseiket továbbra is várjuk telefonon vagy e-mailben!
Részletek

Üzleteink továbbra is elérhetőek maradnak, várjuk szíves megrendelésüket vagy megkeresésüket, ahol szakértő kollégáink személyre szabott szaktanácsadással segítenek megtalálni az igényeiknek legmegfelelőbb megoldást!

Üzleteink elérhetősége:

Budapest:
Tel.: 30/559-9563; email: budapestcity@cardo.hu
cím: XIII. ker., Váci út 168/a (Rénó udvar)

Budaörs:
tel: 30/226-9656; email: budaors@cardo.hu
cím: Alfa Center, Építők útja 2-4.

Győr:
Tel.: 30/559-9490; email: gyoribolt@cardo.hu
Cím: Győr, Bútorgyár út 3.

Szeged:
tel: 30/559-9461; email: szeged@cardo.hu
cím: Napfény Park Bevásárlóközpont, Szabadkai út 7.,

Debrecen:
tel: 30/559-9594; email: debrecen@cardo.hu
Cím: Park Center, Kishatár út 9.


Keressenek bennünket bizalommal!

A gyár és az üzletek újranyitásáról az aktuális közegészségügyi helyzet illetve a hatósági rendelkezések figyelembe vételével döntünk.

További információk itt!