Elveszett az alvás tisztelete

 

Felgyorsult életünk sajnálatos velejárója, hogy lecsökkent az alvásra szánt órák száma. Mindannyian azt vesszük észre magunkon, hogy családtagjainknak, barátainknak rendszeresen hangsúlyozzuk a testsúlymegőrzés és a testmozgás fontosságát, majd ezt követően még hozzátesszük az egészségmegőrzés néhány aranyszabályát.

Amikor barátaink arról számolnak be, hogy egy hosszú munkanap után hazatértek, elvégezték a házi munkát, gyermekeikkel is foglalatoskodtak, és mindezek után még éjjel 2 óráig a számítógép előtt dolgoztak, mindegyikünk felnéz rájuk, és nem látjuk helyesnek felhívni figyelmüket arra a tényre, hogy rengeteg alvás maradt ki napi szükségletükből. Amit mi állítunk, egyszerű és világos: Egyre többünknek sikerült beillesztenie napi órarendjébe a testedzést. Nagyon fontos ezt kiegészíteni még azzal is, hogy alvásra is áldozzunk több időt. Abban az esetben érdemes egészséges életmóddal foglalkoznunk, ha közben alvásra is marad időnk. Szükség van még azonban arra is, hogy az alvás minősége megfelelő legyen. A rossz alvás talán még rosszabb, mint a nem alvás.

Sokat tehetünk az alvás minőségének javításáért. Szakemberek segítségét kérhetjük vagy akár segédeszközöket is használhatunk. Egészségügyi problémák esetén kérjünk orvosi segítséget, bármilyen korú is legyen az érintett. Korunk másik fő célja a fiatalság megőrzése (anti-aging). Az egészséges és jó alvás kulcsa a fiatalság megőrzésének, és az aktív időskor elérésének.

A Cardo ezeket a termékeket kínálja a minőségi alváshoz:
 


Kapcsolódó cikkek:Vissza az Egészséges Alvás oldalra

Tovább a következő cikkre
 

Tisztelt Partnerünk!

A koronavírus járvány okán kialakult közegészségügyi helyzet miatt 2020. március 28-tól további értesítésig a CARDO mintaboltok zárva tartanak.

Egyúttal tájékoztatjuk Önöket, hogy ezen idő alatt a gyártás is szünetel. A mintaboltok telefonon, emailben ügyeleti szinten továbbra is elérhetőek. A gyár és az üzletek újranyitásáról az aktuális közegészségügyi helyzet illetve a hatósági rendelkezések figyelembe vételével döntünk.

További információk itt!