A matrac és az alvás minősége közötti összefüggés  • Szubjektív zavarok

E változók alatt a rossz egészségi állapotot, fájdalmakat, gyógyszeres kezelést, érzelmi feszültséget vagy túlságosan teli gyomrot értjük, mely zavarja az alvást.

 

  • Objektív zavarok

Zaj az otthonban, zaj a hálószobában, fények, síró csecsemő, túl alacsony vagy túl magas szobahőmérséklet – ezek külön-külön vagy több együtt valószínűleg zavarják a békés alvást.
 

  • Alvásrendszer-zavarok

Ezt olyan változók kombinációja okozza, mint a matrac, a fekvőfelület és a párna. Ezek bármilyen zavara elég ahhoz, hogy az alvásrendszerben zavart okozzon. Mint már korábban megjegyeztük, az emberi test egy éjszaka 40-60-szor változtatja helyzetét. Ezért mindenkinek olyan matracra lenne szüksége, ahol felébredés nélkül mozoghat. Válasszon a kényelmes Cardo matracok közül! 
 


Kapcsolódó cikkek:Vissza az Egészséges Alvás oldalra

Tovább a következő cikkre

Tisztelt Partnerünk!

A koronavírus járvány okán kialakult közegészségügyi helyzet miatt 2020. március 28-tól további értesítésig a CARDO mintaboltok zárva tartanak.

Egyúttal tájékoztatjuk Önöket, hogy ezen idő alatt a gyártás is szünetel. A mintaboltok telefonon, emailben ügyeleti szinten továbbra is elérhetőek. A gyár és az üzletek újranyitásáról az aktuális közegészségügyi helyzet illetve a hatósági rendelkezések figyelembe vételével döntünk.

További információk itt!