Üzletkereső

Kattintson és válassza ki az Önhöz legközelebbi Cardo Partnerét!


CARDO MATRAC VÁLASZTÉK

A Century by Cardo matrac család: azoknak, akiknek fontos az eddig soha nem tapasztalt puhaság, kényelem és luxus érzése, mely csúcsminőségi anyagok használatával.MOST AJÁNDÉK ÁGYTESTTEL!
A Cloud Air matrac család az egyedülállóan innovatív "cloud pod", futócipőkben alkalmazott technológiával készül. A "cloud pod" kapszulák gondoskodnak az optimális alátámasztásról és kényelemről...
Az iSPACE matrac a NASA laboratóriumában az amerikai űrhajósoknak kifejlesztett technológiák és anyagok egyedülálló ötvözetével nyújt Önnek tökéletes pihenést!MOST AJÁNDÉK ÁGYTESTTEL!
Cardo Masterpiece. A tökéletes pihenés világa, a kézi készítésű, luxuskategóriás matrac, ami csak a Cardo mintaboltokban és márkaboltban elérhető. MOST AJÁNDÉK ÁGYTESTTEL!
A csúcsminőségű, 7 zónás zsákrugós-rendszer: az összes Cardo matrac fő jellemzője a Premium termékcsaládban. A legmagasabb igényeknek.MOST AJÁNDÉK ÁGYTESTTEL!
A Cardo Sport termékcsalád tagjait azoknak az embereknek terveztük, akik számára fontos a rendszeres sport, a megfelelő táplálkozás és a pihentető alvás.MOST AJÁNDÉK ÁGYTESTTEL!
A Gold termékcsalád tagjait magas szintű kényelmi igényekre terveztük. Az 5 zónás zsákrugós-rendszerrel nagyon pontos alátámasztást biztosít a matrac mindenkinek.
A matrac alapja, a Cardo Egészség Center és a rendkívül masszív, Cardo Tech 1600 rugózat biztosítja a gerinc optimális alátámasztását ennél a matrac családnál.
Az Cardo Bronze matrac az alapvető kényelmi igények magas szintű kielégítésére készült. Az egyes matracok a Cardo Egészség Centert is tartalmazzák!MATRAC AKCIÓ!
Élje át a Cardo rugó nélküli, minőségi hideghab és természetes alapanyagok felhasználásával készült matracok kínálta különleges kényelmet.MATRAC AKCIÓ!
A Prima by Cardo matracokat azoknak terveztük, akiknek fontos saját és családjuk egészsége, hiszen megbízható és egészséges pihenést nyújtanak.MATRAC AKCIÓ!
^
A legtöbb Cardo matrachoz az ÁGY AJÁNDÉK szeptemberben is!
X
Számos Cardo matrachoz szeptemberben is az ÁGYAT AJÁNDÉKBA adjuk - a matraccal megegyező méretben! Kérjen visszahívást és egyedi ajánlatot!